Sponsoren gezocht

Voor een coureur en een raceteam zijn sponsoren heel erg belangrijk.
Een sponsor besteedt een bepaald bedrag aan de rijder en/of het raceteam. Hiervoor komt op de auto een sticker met naam/logo van betreffende sponsor te staan. De grootte hiervan is afhankelijk van het sponsorbedrag. De sponsor kan indien gewenst naar het racecircuit komen waar betreffende auto moet racen. Uiteraard wordt de sponsor opgevangen in de stand van het team waar eten en drinken verzorgd wordt en een en ander zal worden uitgelegd over de gang van zaken van betreffende race.

Sinds 2010 doet de Focus Sport mee aan de Dutch SuperCar Challenge. Hetgeen inhoudt dat er veel aandacht aan de media wordt besteedt. Iedere zondag na de gereden race kun je op SBS6 het verslag en de beelden zien die er betreffende raceweekenden zijn gemaakt. Wie vindt het nu niet leuk om op tv een raceauto te zien rijden met je eigen naam en logo er op?!

Aan het einde van het raceseizoen is er een zogeheten "schoonmoederdag". Ook hiervoor worden de sponsoren uitgenodigd en mogen zij met een van de auto's meerijden op het circuit. Deze dag zal worden afgesloten met een besloten feest onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil je ook graag je naam op een snelle raceauto vermeldt zien neem dan contact op met Erik van de Pas over alle mogelijkheden.

T: +31 (0)653158316
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sponsorengezocht